Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Registreer nu voor het webinar ‘Verlichting en daglicht: zet je project in het juiste licht’

visual-verlichting-02.jpgdonderdag 22 augustus 2024

Op dinsdag 10 september van 10u30 tot 12u00 organiseren Architectura en Groen Licht Vlaanderen een gratis en interactief webinar over verlichting en daglicht. Een panel van 6 ervaren lichtspecialisten zal je meenemen in de wereld van verlichting en daglicht. Registreren voor het webinar kan via deze link.

Verlichting wordt vaak gezien als de finishing touch van een geslaagd bouwproject, maar eigenlijk verdient het een centrale plaats in het ontwerp. Kunstlicht en daglicht moeten hand in hand gaan, elkaar aanvullen en versterken voor een optimaal resultaat. Maar hoe pak je dat aan als architect of opdrachtgever? Hoe zorg je ervoor dat jouw project letterlijk en figuurlijk in het juiste daglicht wordt geplaatst, op een efficiënte, aangename en duurzame manier?

Om deze en andere prangende lichtvragen te beantwoorden, organiseren Groen Licht Vlaanderen en Architectura een webinar, in samenwerking met  Opple, Zumtobel, ERCO Lighting (partners Architectura en leden Groen Licht Vlaanderen), Bureau Bouwtechniek (lid Groen Licht Vlaanderen) en Velux (partner Architectura). Een panel van 6 ervaren lichtspecialisten zal je meenemen in de wereld van verlichting en daglicht. Moderators van dienst zijn Catherine Lootens (Groen Licht Vlaanderen) en Rik Neven (Architectura/Palindroom).

Programma

Deze thema’s zullen aan bod komen tijdens het webinar:

  • Lichtontwerp: Van ontwerpprincipes en de rol van de (interieur)architect tot de samenwerking tussen daglicht en kunstlicht en human centric lighting.
  • Renovatie en Restauratie: Hoe verlichting een rol speelt in renovatie- en restauratieprojecten.
  • Circulariteit en Light as a Service: Verlichting in het kader van duurzaamheid en de circulaire economie.
  • Energie- en Regelsystemen: Slimme systemen voor energiebesparing en optimalisatie.

Panelleden

Het panel wordt gevormd door:

Registreer voor het gratis webinar

Het webinar is gratis, maar inschrijven is verplicht. Registeren voor het webinar kan via deze link.   Na registratie ontvang je een bevestingsmail met daarin de link naar de livestream.

« Terug

Sluiten